Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Basiscursus Fotografie November 2023

november 4 @ 09:30 - 11:30

€169,00

Zaterdag 4, 11 en 18 november van 9:30 – 11:30 uur


In onze basiscursus fotografie leer je de belangrijkste technieken en begrippen van de digitale camera. We behandelen bijvoorbeeld het gebruik van de sluitertijd, het diafragma en de iso-instelling. (de belichtingsdriehoek)

         

We leren je om te gaan met bewegingsonscherpte en het scherpstelsysteem. Je leert de helderheid en kleur van je foto aan te passen en foto’s te beoordelen met behulp van het histogram en hooglichtindicatie. Het verschil tussen JPEG en RAW en het instellen van de juiste pixels wordt uitgelegd.

Ook compositieregels, zoals de regel van derden, het gebruik invoerende lijnen én het gebruik maken van licht gaan we door middel van voorbeelden en opdrachten behandelen.

Na drie lesmomenten met flink wat “knoppen-gymnastiek” zul je je camera heel wat beter leren kennen, en de regels van de fotografie beter begrijpen.

Je krijgt na de eerste en de tweede les opdrachten mee naar huis om er lekker mee aan de slag te gaan. De ingestuurde foto’s drukken wij af op 20x30cm en daarna bespreken we op de cursus de resultaten.

Bij de cursus zit een waardebon met een gratis maand lidmaatschap voor Photoclubhouse.nl. Heel erg leuk om hier bij andere mensen met de fotografiehobby mee te kunnen kijken. Daarnaast geven we hier élke week nieuwe Photochallenges zodat je lekker aan de slag blijft met onze mooie hobby!

Minimaal aantal deelnemers (4)

Gegevens

Datum:
november 4
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€169,00

Organisator

Photoclubhouse

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Basiscursus Fotografie November 2023
Basiscursus Fotografie November 2023
169,00
12 beschikbaar