Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Photoclubhouse – Avondvaart

juli 11 @ 19:00 - 22:30

Wij gaan door met leuke dingen organiseren, en zoals je in de laatste nieuwsbrief kon lezen….we gaan varen met Photoclubhouse!

En niet zomaar, maar op een heel erg mooi tijdstip van de dag.

We zullen namelijk pas om 19:15 uur vertrekken vanaf Akersloot en dan varen we in 1,5 uur naar de molens op de Zaanse schans (daar blijven we 30 minuten dobberen).

Daarna varen we weer terug . Al met al duurt de vaart ongeveer 3 ½ uur en komen we rond 22:45 weer aan in Akersloot. (de zon gaat onder om 22:00 uur)

Tijdens de mooiste uurtjes avondlicht kun je genieten van het Nederlandse landschap, reflecties in het water, de (water) vogels en van de gezelligheid van de medeclubleden.

We hebben een salonboot gehuurd, met een benedendek met ruimte voor 80 personen en een bovendek met ruimte voor 60 personen.

Jullie weten inmiddels wel dat wij niet voor de massa gaan en van ruimte houden, dus we nemen maximaal 55 mensen mee voor slechts 39 per kaart .

Bij aankomst krijgt iedereen aan boord een drankje naar keuze, en aan boord zullen ze twee maal langskomen met een klein hapje. Overige drankjes kun je voor eigen rekening aan boord kopen.

Boarding vanaf 18:45 uur

Vertrek : Exact om 19:15 uur

Wil je ook deelnemen aan dit soort activeiten, wordt dan lid van photoclubhouse.

Yes! Ik kom erbij

Gegevens

Datum:
juli 11
Tijd:
19:00 - 22:30
Evenement Categorie: