Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Photoclubhouse Experience – Ruïne van Brederode

25 september 2022 @ 15:00 - 20:00

€59,00

Op Zondag 25 september geven we weer een Photoclubhouse Big Event, deze keer bij de ruïne van Brederode.

Op deze dag zullen veel gasten (verkleed) van buitenaf naar de Ruïne komen omdat het de laatste openingsdag is van het seizoen. Héél fotogeniek natuurlijk!

Jullie zijn daar de gehele dag welkom, en vanaf 15:00 zullen wij jullie op ons VIP terras verwelkomen.

(Very Important Photoclubhouse-member)

Daarnaast hebben we voor onze gasten een eigen presentatie ruimte op het terrein van de Ruïne, overdekt met een tent, waar we lezingen voor je gaan verzorgen.

Michiel Nijstad, een bekend bruids- en bedrijfsfotograaf uit Zaltbommel, zal jullie vertellen over dit soort fotografie. Van hoe je van je fotografie een zeer gezond verdienmodel maakt, tips and tricks voor trouw- en bedrijfsfotografie met voorbeelden én flitstechniek in het veld.

 

 

Daarnaast is Maarten deze dag jullie cameradokter….Sensor vies…hij maakt het schoon? Vraag over een instelling? Samen komen jullie eruit! Op ons Photoclubhouse VIP terras lost Maarten het gratis op!

 

Hans geeft een presentie met compositieleer, en geeft je bruikbare tips en tricks om jezelf te verbeteren.

Om 17:00 sluit de Ruïne voor het publiek, en daarna hebben wij exclusief voor Photoclubhouse de ruimte beschikbaar tot 20:00 uur! Er loopt een valkenier voor ons rond (zonder vluchtelement) waardoor je de mooiste roofvogelportretten kunt schieten in en om de Ruïne.

Wij hebben er weer zin in! Kom je ook?

Ticket kost €59.-

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
€59,00

Organisator

Photoclubhouse

Locatie

Ruïne van Brederode
Velserenderlaan 2
Santpoort-Zuid, 2082LA
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar