Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Photoclubhouse – PhotoTrip

oktober 18 @ 19:00 - oktober 21 @ 10:00

De eerste Photoclubhouse fototrip is een feit. Wij hebben een groot verblijf gehuurd op Ameland, en een paar dagen vol met fotoactiviteiten, foto besprekingen en gezelligheid voor jullie bedacht.

Voor deze dagen wordt je volledig ontzorgt…..wij regelen álles. Van de fietsen die we gebruiken (wanneer je niet kunt/mag fietsen hebben we ander vervoer) tot en met de maaltijden die we gebruiken.

Bij Photoclubhouse staat plezier voorop, plezier in de fotografie én met elkaar. Wij omarmen het principe van “vrijheid is blijheid” . Boek je de trip, maar heb je geen zin om aan een van de geplande activiteiten mee te doen? Geen probleem!

Waar, wanneer en wat?

We hebben een toplocatie gehuurd op een van onze mooie waddeneilanden, met 7 slaapkamers en 20 slaapplaatsen. Wij gaan het huis niet “volproppen” en gaan 12 plaatsen aanbieden. (Twee personen per slaapkamer)

Meer van het huis kun je hier bekijken : https://www.heerlijkehuisjes.nl/vakantiehuis-ameland-nes/FR129

!!! Wegens het snelle volboeken van het eerste huis, hebben we er een tweede huis bijgehuurd. Deze geeft ruimte aan 8 extra plaatsen. (2 personen per slaapkamer). Deze accomodatie grenst direct aan de eerste locatie, dus we hoeven niet ingewikkeld te doen !!!

Wanneer?

Vrijdag 18 tot en met maandag 21 oktober

Wat?

We hebben zes activiteiten gepland vanaf de vrijdagavond. Op vrijdag komen we aan, en dan zullen we beter kennismaken met elkaar, met een hapje en een drankje en zetten we in de avond een film op over fotografie. Tussen de geplande activiteiten plannen we momenten waarbij we foto’s kunnen bespreken en bewerken. We gaan de zon zien opkomen en de sterren zien stralen. We gaan wildlife fotograferen en open landschappen. we gaan in op de techniek en compositie.

Op het prachtige eiland hebben we fietsen gehuurd naar de locaties te gaan, en we nemen een grote auto mee om met de spullen heen en weer te gaan. Wanneer fietsen lastig is, dan kun je met de auto meerijden.

Wij doen alle boodschappen die nodig zijn om deze dagen ook lekker en gezond door te komen. Ontbijt, lunch, avondeten, hapjes en drankjes……alles is geregeld. Heb je geen zin om mee te eten? Wil je niet mee met een activiteit en liever zelf wat anders doen? Dat is geen probleem!

Alle kosten, inclusief de oversteek naar Ameland zijn gedekt.

Hier alvast een overzicht van wat we gaan doen.

  • Magic Morning, aan de Oostkant van Ameland gaan we de zon zien opkomen.

  • De Avondzon aan het uiterste westeinde van Ameland, ook met drooggevallen wad

  • Macro/paddenstoelen/bloemenfotografie overdag tijdens een wandeling door het bos

  • Strandwandeling

  • Nachtfotografie

  • Boottocht op de waddenzee

Robbentocht - Reizen Ameland

 

Wil je ook deelnemen aan dit soort activeiten, wordt dan lid van photoclubhouse.

Yes! Ik kom erbij

Gegevens

Begin:
oktober 18 @ 19:00
Einde:
oktober 21 @ 10:00
Evenement Categorie: