Photoclubhouse Practice Sunset (& Flash)

juli 16 @ 20:30

Photoclubhouse Practice Sunset (& Flash)

Op dinsdagavond 16 juli organiseren we een Photopractice Sunset (&Flash) op en naast de Noordpier, we starten om 20.30 uur.

Tijdens de laatste uren tegen zonsondergang kan je profiteren van de fraaie kleuren in de lucht, het lijnenspel van de pier, strand en horizon.

Wil je oefenen met je flitser, dan kan dat ook. Serge Duursma heeft over het gebruik van de Speedlightflitser ons de nodige tips gegeven, deze kan je op deze avond in praktijk brengen. Wil je dit doen, neem dan wel een model mee. Tip: oefen thuis meerdere keren met je flits (vooral de bediening van de knoppen)!

We verzamelen om 20.30 uur op de parkeerplaats van de Noordpier, net naast het restaurant Sea You.

Wil je ook deelnemen aan dit soort activeiten, wordt dan lid van photoclubhouse.

Yes! Ik kom erbij

Datum: