Workshop Architectuurfotografie

maart 11 @ 09:00 - 12:30

Het WOW-gevoel van jouw foto!

Dat kan je leren, door mee te doen met de Workshop Architectuurfotografie van Photoclubhouse. In deze workshop ga je dieper in op hoe je een geslaagde architectuurfoto maakt.

Na een korte kennismaking, krijg je eerst uitleg over allerlei eigenschappen van je camera die nodig zijn voor architectuurfotografie, en een uitleg over compositieleer.

Alle informatie is te vinden in jouw Photoclubhouse-map, en is (na de cursus) ook digitaal beschikbaar. De ervaren fotoleraar begeleidt je tijdens de praktijkoefeningen, je kunt dan je vragen stellen tijdens het oefenen. Na de praktijkoefeningen worden de foto’s uitgebreid samen besproken. De groep is niet te groot, zodat er voldoende ruimte is om iedereen uitgebreid aandacht te geven.

Er is een lunch aan het einde van de les.

Wat leer je:

• Scherpstellen
  • Belichten
  • Gebruik van de liveview
  • Gebruik van je zelfontspanner
  • Gebruik van je statief
  • Hanteren van je witbalans
  • Hanteren van het histogram
  • Spelen met licht
  • Uitsnede bepalen en spelen met lijnen
  • Gebruik maken van weerkaatsing/spiegeling
  • Welke instellingen nodig zijn als basis voor dit soort fotografie

Aan het einde van de workshop worden de foto’s samen besproken. Bij de workshop is 1 fotovakprint van 30×45 cm inbegrepen en een luxe map met cursusmateriaal.

Plaats, dag en tijd: Velsen Noord, zaterdag 11 maart 9.00 -12.30 uur

Benodigdheden: Camera, statief, macrolens, tussenringen of voorzetlenzen.

Datum:
maart 11
Tijd:
Kosten:

Photoclubhouse

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Architectuurfotografie
Onbeperkt