Welkom bij Photoclubhouse,

Wat leuk dat je je hebt aangemeld bij ons Photoclubhouse. Vanaf nu kun je inloggen op mijn.photoclubhouse.nl en rondkijken en deelnemen aan het online gedeelte van Photoclubhouse.

Pas hier je profiel aan met een herkenbare foto,

en kijk lekker rond in de categorieën aan de linkerkant. Klik op de categorie voor meer informatie over de categorie, of om foto’s te plaatsen.

Inschrijven en aanmelden voor evenementen en activiteiten

Aan de rechterkant van het beeld kun je je aanmelden voor evenementen of meer informatie hierover vinden door ze aan te klikken.

Boven de evenementen zie je de wekelijkse Photochallenges. Elke maandag staat er een nieuwe online, vaak met handige tips. Leuk om mee te doen en om inspiratie uit te halen. Klik op de challenge, en plaats je eigen foto of bekijk de foto’s van andere leden.

Wanneer je met je smartphone inlogt kun je middels het dropdown menu ook alles bereiken. Deze vind je naast het logo, de liggende streepjes

Ook zullen we je op de hoogte houden met een nieuwsbrief. Zodra er nieuwe activiteiten zijn gepland of als we weer een nieuwe Phototalk hebben opgenomen of iets anders leuks hebben te melden.

Via deze link kun je alvast aanmelden en eerdere nieuwsbrieven bekijken.

Mocht je ergens vragen over hebben…schroom niet mail ons even via info@photoclubhouse.nl.

Veel plezier in Photoclubouse en tot snel!
Groetjes Hans en Maarten